Tuesday, October 4, 2022
HomeNews "Sampai Hati" - Prank Ibu Makan Tahi Kucing, Reaksi Ibu Pula...

[VIDEO] “Sampai Hati” – Prank Ibu Makan Tahi Kucing, Reaksi Ibu Pula Bikin Netizen Dekah

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Anak-anak yang masih tinggal serumah dengan ibu bapa pasti akan banyak luangkan masa bersama mereka

Ibu bapa saja lah yang akan menjadi kawan kita semasa di rumah. Tambahan lagi dengan situasi pandemik yang memaksa kita semua berada di rumah. Macam-macam lagi kerenah dan perangai anak yang boleh dilihat di media sosial. 

Sama seperti seorang lelaki yang videonya tular di TikTok apabila dia bertindak untuk prank makan tahi kucing depan ibunya tu mencuri tumpuan netizen. 

Lihat video penuh itu di bawah: 

Sebuah prank pic.twitter.com/GtFCpKMv7o

— EatmenID (@EatmenID) July 20, 2021

Buat Churos bersalutkan coklat, kemudian prank konon makan tahi kucing depan ibu

Menerusi video berkenaan, kelihatan seorang lelaki sedang membuat satu hidangan di dapur. Hidangan tersebut merupakan Churos coklat. 

Apa yang lebih menarik perhatian adalah apabila sebaik saja selesai membuat Churos, dia berniat untuk prank ibunya. Lelaki itu meletakkan Churos tersebut di dalam besen yang merupakan bekas tahi kucing. 

Setelah itu, dia bertindak untuk makan Churos tersebut depan ibunya. Ibunya lantas geli dan muntah kerana beranggapan anaknya makan tahi kucing. 

Image via @EatmenID (Twitter)

Image via @EatmenID (Twitter)

Image via @EatmenID (Twitter)

Image via @EatmenID (Twitter)

“Sungguh berdosa, sekali plot twist dia memang makan tahi” – Netizen

Sementara itu, hasil tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata netizen turut terhibur dengan reaksi ibunya itu. Malah, ramai yang geli seperti ibunya. 

Ketika artikel ini ditulis, video itu berjaya mendapat 689K tontonan, 11K ciapan, 17K tanda suka di Twitter. 

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada netizen di Twitter:

Ini yg si ibu tangannya dicolok ke jeruk yg dipakein nutella jg kan, ueekk nya sama wkwk

— Astroboy (@diufukmalam) July 20, 2021

Ya ampun… Ibunya

— kimi (@kimiindlee) July 20, 2021

ngapa si ya tuhan

— (@SellyNandya) July 20, 2021

Kamu berdosa banget

— ⃢ ⃢⃢ (@itsme_rapunzel) July 20, 2021

gue ganafsu makan lagi sm churros liat ini bye @ecaharianja

— (@cicatrizce) July 20, 2021

Plot twist: dia emang suka makan tai goreng milo

— Udin Kece (@udinkece) July 20, 2021

HAHAHAHAHA SAMPE NANGIS GW

— andrew tezyano (@tezyano) July 20, 2021

Kucingnya bingung

— Rico Al (@RicoAl1) July 20, 2021

Gua masih ngakak tolong

— u n u n (@enchalss) July 20, 2021

Sungguh berdosa sekali

— terusbaikyuk (@tidakkkkkoo) July 20, 2021

Geli, kesian maknya sampai nak muntah tu! :/

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Image via SAYS Seismik

Baca lagi artikel menarik di SAYS Seismik:

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments